Dunpleister werkzaamheden

We garanderen kwaliteit
& tevredenheid

Voordelen Dunpleisteren V.O.

Meer korting bij een gezamenlijke nieuwbouw opdracht

  • Vakmanschap

  • Collectieve kortingen

  • Oog voor detail

  • Langdurig resultaat

Eerst een GRATIS adviesgesprek? We bellen je terug!

Vul onderstaand je telefoonnummer in en een van onze specialisten zal vaak dezelfde dag nog contact met je opnemen op je wensen te bespreken om vervolgens vrijblijvend te kunnen realiseren tot werkelijkheid.

Wat is dunpleisteren van V.O afbouw

Dunpleisteren is de nieuwste trend op het gebied van glad stucwerk en we zijn trots dat we dit bij V.O afbouw kunnen aanbieden. Deze techniek is uitermate geschikt om behangklare wanden in nieuwbouwwoningen op een efficiënte manier glad te maken. Het product is kant-en-klaar en past perfect op de ondergrond, waardoor het minder arbeidsintensief is dan het traditionele stucwerk. Door het machinaal aan te brengen, kan het klusje sneller worden geklaard dan voorheen.

Bovendien heeft dunpleister een dikte van 0 tot 3 millimeter en is vochtarm, wat betekent dat het direct na het aanbrengen geschuurd kan worden. Onze dunpleister behoudt de hardheid van de ondergrond en vormt een perfecte basis voor afwerking met latexspuitwerk of schilderen.

Hoewel de prijs kan variëren per stukadoor, bieden wij graag de beste prijs aan voor onze klanten. Door gezamenlijk met uw buren een actie te starten, kunnen we meerdere woningen op dezelfde locatie stucen en u de meest gunstige prijs bieden. Wacht niet langer en maak gebruik van deze kans, zodat ook uw woning in no-time is voorzien van prachtig stucwerk!

Kiest u voor V.O afbouw om uw nieuwbouwwoning te laten afwerken, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner met talloze teams die direct aan de slag kunnen zodra uw woning is opgeleverd. Dankzij onze grote capaciteit zijn we uiterst flexibel in de planning en kunnen we ons altijd aanpassen aan uw opleverdatum, of deze nu wordt uitgesteld of vervroegd.

Waarom kiezen voor dunpleisteren?

Als u wilt schilderen op behangklare wanden, komen vaak oneffenheden en contrasten naar boven die met het blote oog niet zichtbaar waren. Dunpleisteren is een ideale oplossing voor dit probleem. Het is sneller en efficiënter dan traditioneel stucwerk, omdat het machinaal wordt aangebracht en vaak al binnen twee werkbezoeken glad is. Bovendien is er geen voorstrijk nodig en is er sprake van minder afval, wat het proces duurzamer en milieuvriendelijker maakt.

 

Dunpleisterwerk van V.O afbouw biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding voor het glad maken van wanden. U kunt erop vertrouwen dat u nog nooit eerder zo voordelig stukadoorswerkzaamheden heeft afgenomen.

Hoe gaat dunpleisteren in zijn werk?

Voordat we aan uw project beginnen, is het voor ons van groot belang om te weten of het om een prefab-woning gaat of om een traditionele bouw met bijvoorbeeld kalkzandsteenblokken. De werkwijze verschilt namelijk afhankelijk van het type constructie.

 

Bij een prefab-woning bestaan de buitenwanden uit beton en moeten er hoekprofielen geplaatst worden op de dagkanten voordat we starten met dunpleisteren. Dit is nodig om de dagkanten strak af te kunnen werken en de hoeken te beschermen

 

Kiest u voor V.O afbouw om uw nieuwbouwwoning te laten afwerken, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner met talloze teams die direct aan de slag kunnen zodra uw woning is opgeleverd. Dankzij onze grote capaciteit zijn we uiterst flexibel in de planning en kunnen we ons altijd aanpassen aan uw opleverdatum, of deze nu wordt uitgesteld of vervroegd.


Wij werken voor particulieren en bedrijven in:

Dunpleister spuiten Limburg                 Dunpleister spuiten Heel
Dunpleister spuiten Noord-Brabant       Dunpleister spuiten Wessem

Dunpleister spuiten Zuid-Holland         Dunpleister spuiten Panningen
LDunpleister spuiten Heel                       Dunpleister spuiten Geleen
Dunpleister spuiten Roermond              Dunpleister spuiten Haelen
Dunpleister spuiten Venlo                      Dunpleister spuiten Maastricht
Dunpleister spuiten Weert                     Dunpleister spuiten Heerlen
Dunpleister spuiten Heythuysen
Dunpleister spuiten Herten
Dunpleister spuiten Linne
Dunpleister spuiten Swalmen
Dunpleister spuiten Thorn
Dunpleister spuiten Echt

Dunpleister spuiten Sittard 

Veelgestelde vragen over dunpleister werkzaamheden

? Wat is het verschil tussen traditioneel stucwerk en dunpleister?

Traditioneel stucwerk wordt met de hand aangebracht in meerdere lagen, terwijl dunpleister machinaal wordt aangebracht in één laag van 0 tot 3 millimeter dik. Dunpleister is vochtarm, wordt geschuurd opgeleverd en behoudt de hardheid van de ondergrond.

? Hoe lang duurt het om dunpleister aan te brengen?

Dunpleister is een stuk sneller aan te brengen dan traditioneel stucwerk. Het aanbrengen van dunpleister op een gemiddelde wand duurt ongeveer 10 tot 15 minuten per vierkante meter. Daarnaast is er geen voorstrijk nodig en is de droogtijd korter.

? Is dunpleister geschikt voor elke ondergrond?

Dunpleister is geschikt voor de meeste ondergronden, zoals gipsplaten, beton, metselwerk en kalkzandsteen. Voor sommige ondergronden is het echter wel nodig om een voorstrijk aan te brengen voordat de dunpleister kan worden aangebracht.

? Kan ik dunpleister zelf aanbrengen?

Het aanbrengen van dunpleister vereist specifieke kennis en apparatuur, daarom raden wij aan om het aanbrengen van dunpleister over te laten aan een professionele stukadoor. Op deze manier bent u verzekerd van een glad en strak resultaat.