? Hoe snel kan V.O afbouw aan de slag?

Sneller dan u denkt. Sterker nog, met een spoedstukadoor bent u al na 48 uur verzekerd van mankracht op locatie. Geef bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte uw beschikbaarheid aan.

? Kan ik mijn muren laten stucen als deze al zijn behangen?

Het is mogelijk om uw muren te laten stucen als ze al behangen zijn. Het is wel belangrijk om het behang goed te verwijderen en de muren goed schoon te maken voordat er gestuct kan worden.

? Kan ik latexverf ook op andere oppervlakken gebruiken dan muren?

Latexverf is uiterst geschikt voor muren & plafonds.

? Kan ik mijn oude tegelvloer laten verven in plaats van vervangen?

Ja, het is mogelijk om uw oude tegelvloer te laten verven in plaats van te vervangen. Dit kan een goede manier zijn om uw vloer een nieuwe look te geven zonder dat u de oude tegels hoeft te verwijderen.

? Hoe lang duurt het om een gemiddelde kamer te schilderen?

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, het type verf dat wordt gebruikt en de ervaring van de schilder. Over het algemeen duurt het schilderen van een gemiddelde kamer tussen de 1 en 2 dagen.

? Is het mogelijk om vloerverwarming te plaatsen onder een houten vloer?

Ja, het is mogelijk om vloerverwarming te plaatsen onder een houten vloer. Het is wel belangrijk om de juiste materialen te gebruiken en de vloer op de juiste manier te isoleren om te voorkomen dat het hout kromtrekt.

? Wat is het verschil tussen laminaat en parketvloeren?

Laminaatvloeren zijn gemaakt van kunststof en hebben meestal een houten print. Parketvloeren zijn gemaakt van echt hout en hebben vaak een uniek patroon. Parketvloeren zijn duurder dan laminaatvloeren, maar gaan over het algemeen ook langer mee.

? Wat is het verschil tussen spackspuiten en latexspuiten?

Spackspuiten is een techniek waarbij een speciale spuitmachine gebruikt wordt om een structuur aan te brengen op de wanden of plafonds. Bij latexspuiten wordt er met een spuitmachine latexverf aangebracht op de wanden of plafonds voor een strakke afwerking zonder structuur.