Schilderwerken

Eerst een GRATIS adviesgesprek? We bellen je terug!

Vul onderstaand je telefoonnummer in en een van onze specialisten zal vaak dezelfde dag nog contact met je opnemen op je wensen te bespreken om vervolgens vrijblijvend te kunnen realiseren tot werkelijkheid.

Binnen en buiten schilderwerken

  • Voor binnen- en buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Sikkens gecertificeerde vakschilders decoreren en onderhouden met passie oude en bijzondere huizen, kantoren en panden in Roermond en omgeving. Met een uitgebreid portfolio en ruime ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en service. En deze kwaliteit gaat verder dan eenvoudig schilderen.
  • Wij kiezen voor kwaliteit. Enerzijds werken wij uitsluitend met professionals die trots zijn op hun werk. Anderzijds door een zorgvuldige selectie van de juiste materialen. Dat hoor natuurlijk in elke spuiterij. Maar we volgen onze woorden met daden.
  • Wij voeren schilderskwaliteitsmerken van Sikkens Quality. Dit betekent dat wij uitsluitend met de modernste verfproducten werken en de hoogste kwaliteitseisen stellen. Daarnaast geven wij een jarenlange garantie op de diensten die wij leveren ende producten die wij gebruiken. Perfect vakmanschap gegarandeerd.
  • Naast het leveren van het beste schilderwerk hechten wij veel waarde aan eerlijke en duidelijke communicatie. Helder als kristal.
  • Wij beantwoorden graag al uw vragen voor, tijdens en na de werkzaamheden. Persoonlijke begeleiding maakt ons werk prettig. Omdat het voor ons erg belangrijk is om betrouwbaar te zijn. Dit komt direct tot uiting in onze transparante en duidelijke aanbiedingen (die u vrijblijvend kunt opvragen)

Onderhouden van schilderwerken

Wanneer u uw huis heeft laten spuiten/schilderen wilt u natuurlijk dat het schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft. Om de levensduur van het schilderwerk te bevorderen is goed onderhoud cruciaal. Welke acties kunt u ondernemen om uw schilderwerk onderhouden?

 

  • Schoonmaken: Maak uw schilderwerk ongeveer 2 keer per jaar schoon met een vochtige doek. Hierdoor voorkomt u dat stof en vuil zich gaat hechten aan uw schilderwerk.

 

  • Controleren: Bent u uw schilderwerken aan het schoonmaken? Controleer de onderdelen dan meteen op beschadigingen, blaasjes en scheurtjes. Ontdekt u mos- of algaanslag bij uw buitenschilderwerk? Verwijder dit en maak uw schilderwerk goed schoon om vochtproblemen te voorkomen.

 

  • Bijwerken: Heeft u beschadigingen in uw schilderwerk ontdekt? Laat deze dan zo snel mogelijk bijwerken door ons. Hierdoor voorkomt u dat de schade groter wordt.

 

  • Ventileer: Zorg voor constante ventilatie in huis door bijvoorbeeld de ventilatieroosters 24 uur per dag open te laten staan. Hiermee voert u vochtige lucht af naar buiten. Niet alleen goed voor de levensduur van uw binnenschilderwerk, maar ook voor uw gezondheid.

 
 
 
 

 

Veelgestelde vragen over schilderwerkzaamheden V.O afbouw

? Wat is het verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk?

Binnenschilderwerk heeft betrekking op het schilderen van oppervlakken binnen uw woning, zoals muren, plafonds, trappen en kozijnen. Buitenschilderwerk heeft betrekking op het schilderen van oppervlakken buiten uw woning, zoals gevels, kozijnen, dakgoten, schuttingen en schuren. Het grootste verschil tussen binnen- en buitenschilderwerk is dat buitenschilderwerk vaker aan onderhoud toe is, omdat het meer te maken heeft met weersomstandigheden en andere externe factoren.

? Hoe vaak moet ik mijn huis laten schilderen?

Hoe vaak uw huis moet worden geschilderd hangt af van verschillende factoren, zoals de staat van het huidige schilderwerk, de gebruikte verfsoort, de kwaliteit van het oppervlak en de weersomstandigheden. Over het algemeen wordt binnenschilderwerk eens in de 7 jaar aanbevolen en buitenschilderwerk eens in de 5 jaar. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of uw schilderwerk nog in goede staat verkeert en tijdig onderhoud uit te voeren om de levensduur van het schilderwerk te verlengen.

? Hoe kan ik het schilderwerk van mijn huis het beste onderhouden?

Om het schilderwerk van uw huis zo lang mogelijk mooi te houden, is goed onderhoud van groot belang. Maak uw schilderwerk regelmatig schoon met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen en controleer het op beschadigingen en scheurtjes. Laat eventuele beschadigingen zo snel mogelijk bijwerken om verdere schade te voorkomen. Zorg daarnaast voor goede ventilatie in uw huis om vochtproblemen te voorkomen en overweeg om periodiek onderhoud uit te laten voeren door een professionele schilder.

? Biedt V.O afbouw ook garantie op hun stucwerkzaamheden bij nieuwbouw en hoe lang duurt deze garantieperiode?

Het is gebruikelijk dat bedrijven die stucwerkzaamheden uitvoeren garanties bieden op hun werk. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het bedrijf en het type stucwerk. Neem contact op met V.O afbouw om te weten te komen welke garanties zij bieden op hun stucwerkzaamheden bij nieuwbouw.

Wij werken voor particulieren en bedrijven in Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland tot in heel Nederland, o.a. in en rondom Haelen, Heythuysen, Kessel, Helden, Wessem, Roermond, Sittard, Venlo, Weert, Helmond, Eindhoven etc.