SPACKSPUITEN

We garanderen kwaliteit
& tevredenheid

Voordelen Spackspuiten door V.O.

Meer korting bij een gezamenlijke spackspuit opdracht.

  • Vakmanschap

  • Collectieve kortingen

  • Oog voor detail

  • Langdurig resultaat

Eerst een GRATIS adviesgesprek? We bellen je terug!

Vul onderstaand je telefoonnummer in en een van onze specialisten zal vaak dezelfde dag nog contact met je opnemen op je wensen te bespreken om vervolgens vrijblijvend te kunnen realiseren tot werkelijkheid.

 
 
 
 
 
.

 

 

Veelgestelde vragen over spackspuit werkzaamheden

? Wat is spackspuitwerk precies?

Spackspuitwerk is een afwerkingstechniek voor wanden en plafonds waarbij met een spuitmachine een mengsel van gips en water op de oppervlakte wordt aangebracht. Het is een populaire manier om een strakke, egale afwerking te creëren zonder dat er veel tijd en moeite in hoeft te worden gestoken.

? Hoe lang duurt het spackspuitwerkproces?

De duur van het spackspuitwerkproces hangt af van de grootte van de ruimte en het aantal lagen dat moet worden aangebracht. Over het algemeen kunnen we echter stellen dat de meeste spackspuitprojecten binnen enkele dagen tot een week kunnen worden voltooid.

? Is spackspuitwerk geschikt voor alle soorten ondergronden?

Spackspuitwerk is in principe geschikt voor alle soorten ondergronden, zolang de oppervlakte maar egaal en glad is. In geval van oneffenheden moet de ondergrond eerst geëgaliseerd worden voordat de spacklaag kan worden aangebracht.

? Kan spackspuitwerk ook in verschillende kleuren worden aangebracht?

Ja, spackspuitwerk kan in verschillende kleuren worden aangebracht. Bij V.O afbouw bieden we een breed scala aan kleurmogelijkheden voor spackspuitwerk, zodat u een kleur kunt kiezen die bij uw interieur past. Houd er echter rekening mee dat spackspuitwerk met diamant, dat een hogere duurzaamheid en slijtvastheid biedt, niet beschikbaar is in alle kleuren.