TRADITONEEL STUCWERK

We garanderen kwaliteit
& tevredenheid

Traditoneel stucwerk

  • Kwaliteit & Vakmanschap

  • Buren kortingen

  • Oog voor detail

  • Duurzaamheid

Eerst een GRATIS adviesgesprek? We bellen je terug!

Vul onderstaand je telefoonnummer in en een van onze specialisten zal vaak dezelfde dag nog contact met je opnemen op je wensen te bespreken om vervolgens vrijblijvend te kunnen realiseren tot werkelijkheid.

Super strakke wanden met traditioneel stucwerk

Als professioneel stukadoorsbedrijf staan wij garant voor een kwalitatieve en vakkundige oplevering van traditioneel stucwerk voor de wanden en muren van uw woning.

Wat is traditioneel stucwerk?

Als professioneel afbouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in traditioneel stucwerk voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Deze ambachtelijke techniek wordt toegepast om een gladde afwerking of een decoratief effect te creëren op wanden en plafonds in uw woning of gebouw. Er zijn verschillende soorten stucwerk, zoals glad stucwerk, structuurstucwerk en sierstucwerk, die allemaal met een andere werkwijze worden aangebracht.

 

Bij V.O afbouw zorgen we er eerst voor dat de ondergrond in de juiste staat is om voorstrijk op aan te brengen, voordat we het stucmengsel van gips of cement met water aanmaken en handmatig of machinaal aanbrengen met een spaan. Vervolgens werken we het stucwerk glad en geven we het de gewenste vorm, waarna we het afwerken met een gladde spaan of een structuurroller om een mooie afwerking te krijgen.

Van behangklaar tot sausklaar

Als u op zoek bent naar een efficiënte en voordelige manier om uw behangklare wanden sausklaar te maken in uw nieuwbouwwoning, dan raden wij bij V.O afbouw dunpleisterwerk aan. Bij deze methode wordt machinaal een laag pleisterwerk van enkele millimeters aangebracht op uw wanden, waarna deze geëgaliseerd en geschuurd wordt voor het allerstrakste resultaat dat niet te onderscheiden is van traditioneel stucwerk.

 

Bij V.O afbouw kunnen we elke behangklare wand dunpleisteren, ongeacht of uw woning is gebouwd met kalkzandsteen, betonnen prefab wanden, Y-tong wanden, gibo blokken, AK-platen of fermacell platen. Als uw woning prefab is, plaatsen we ook de hoekprofielen voor u. Kortom, bij V.O afbouw bent u verzekerd van hoogwaardige en betaalbare oplossingen voor uw stucwerk.

Niet alleen de voordeligste, maar ook de efficiëntste manier van stucwerk

Wij leveren wekelijks meerdere woningen op waarbij we een breed scala aan diensten aanbieden, van dunpleisterwerk tot traditioneel stucwerk. Met name in nieuwbouwwijken bieden we collectieve korting aan als u samen met twee andere toekomstige buren onze diensten afneemt. Bij V.O afbouw kiest u dus niet alleen voor de voordeligste, maar ook de meest efficiënte manier van stucwerk.

 

Kiest u voor V.O afbouw om uw nieuwbouw of bestaande bouw te laten afwerken, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner met talloze teams die direct aan de slag kunnen zodra uw woning is opgeleverd. Dankzij onze grote capaciteit zijn we uiterst flexibel in de planning en kunnen we ons altijd aanpassen aan uw opleverdatum, of deze nu wordt uitgesteld of vervroegd.

Wij werken voor particulieren en bedrijven in Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Holland tot in heel Nederland, o.a. in en rondom Haelen, Heythuysen, Kessel, Helden, Wessem, Roermond, Sittard, Venlo, Weert, Helmond, Eindhoven etc.

Veelgestelde vragen over traditioneel stucwerk

? Wat zijn de kosten voor het laten aanbrengen van stucwerk bij nieuwbouw door V.O afbouw?

De kosten voor stucwerk bij nieuwbouw kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type stucwerk, de grootte van de ruimte en de locatie. U kunt het beste klikken op 'Gratis prijsindicatie ontvangen' of surfen naar onze contactpagina voor een aanbod op maat.

? Welke soorten stucwerk kan V.O afbouw aanbrengen bij nieuwbouw?

V.O afbouw kan verschillende soorten stucwerk aanbrengen bij nieuwbouw, waaronder dunpleister, spackspuitwerk, latexspuitwerk, schuurwerk etc.

? Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor stucwerkzaamheden bij nieuwbouw door V.O afbouw?

We staan binnen 48 uur op locatie met mankracht & gereedschappen om de klus te komen klaren in uw nieuwbouw woning(en).

? Biedt V.O afbouw ook garantie op hun stucwerkzaamheden bij nieuwbouw en hoe lang duurt deze garantieperiode?

Het is gebruikelijk dat bedrijven die stucwerkzaamheden uitvoeren garanties bieden op hun werk. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het bedrijf en het type stucwerk. Neem contact op met V.O afbouw om te weten te komen welke garanties zij bieden op hun stucwerkzaamheden bij nieuwbouw.