De nieuwbouw-specialist

Dunpleister voor uw nieuwbouw.

Stucwerken

Transformeer je interieur met onze hoogwaardige stucwerken, waarbij we streven naar perfectie in elk detail en zorgen voor een tijdloze en elegante uitstraling in jouw woning.

Spuitwerken

Geef je muren een nieuwe uitstraling met onze hoogwaardige latex spuitwerken, die vakmanschap en nauwkeurigheid combineren voor een frisse en eigentijdse look in jouw woning.

Dunpleister

Ontdek de perfectie van onze dunpleister afwerkingen en geef je muren een verfijnde uitstraling met vakmanschap en aandacht voor een interieur dat naadloos en elegant is afgewerkt.

Schilderwerken

Verrijk je leefruimte met onze meesterlijke schilderwerken, waarbij we ons toeleggen op creativiteit en vakmanschap om jouw omgeving tot leven te brengen met kleur en karakter.

Al jaren vertrouwd door de regio

Dunpleisteren als Basis voor Perfectie

VO Afbouw staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Als kleinschalig bedrijf streven we naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. Vanaf het eerste contact tot de laatste verfstreek, wij zorgen voor een nauwkeurige en verzorgde aanpak.

 

Onze directe communicatie en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht garanderen een duurzame en representatieve afwerking die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Schilderwerkzaamheden

Stucwerkzaamheden

Ervaringen

Dit zeggen onze klanten.

Bij VO afbouw blijft de klant koning en telt jullie mening voor twee! Bekijk wat onze klanten zeggen over hun ervaringen.

Hele fijne samen werking. Alles prima verlopen. En prima product afgeleverd. Vic en zijn team, staan voor kwaliteit en kunde.
Michelle Hansen
Vic en team, heel erg bedankt voor het mooie werk dat jullie hebben geleverd. Wij zijn er erg blij mee
Frank InderHees
Tevreden over afwerking, prijs en levertijd
Leon Damen
Vik en zijn team hebben uitstekend werk afgeleverd bij ons thuis! Ontzettend blij met het resultaat. Vik is erg behulpzaam en professioneel. Hij reageert snel en denkt goed met je mee. Nogmaals bedankt voor alles!
06daan
Vic en team hebben mooi vakwerk geleverd! Erg tevreden met het resultaat. Denken enorm mee met de mogelijkheden en ondanks de drukte kan er snel geschakeld worden.
Lydia Sijbers
Op aanraden contact gezocht met Vic voor het stukwerk en latex spuiten van woonkamer, gang, trappenhal en gang boven. Goede afspraken kunnen maken voor een eerlijke prijs. Alle afspraken goed nagekomen. Erg blij met de resultaten.
Marc
Wanden en plafonds badkamer gestuct. Er waren enkele dingen niet goed. Zijn door Vic meteen opgelost met als extra service dat alle naden zijn gekit.
Ad Reijners
Na onze verhuizing van het brabantse naar het mooie Limburgse hebben we gekozen voor V.O afbouw als nieuwbouwspecialist. We zijn sneller dan gedacht in onze nieuwe woning kunnen trekken en danken de heren daar groots voor!!!
Marvin Gulpen
Onze nieuwbouwwoning laten dunpleisteren en vervolgens latex spuiten. Vic en zijn team hebben hier keurig werk geleverd. Ik kan ze alleen maar aanraden!!!
Marvin Gulpen
Vic & team hebben ons super geholpen en kundig geadviseerd. Een betrouwbaar team dat pro actief communiceert en afspraken nakomt. Van begin tot eind wordt er netjes tot in de details zorgvuldig gewerkt. Het stuckwerk is mooi geworden en het resultaat van het spuitwerk ziet er prachtig uit. Ik kan Volatex zeker aanbevelen, nogmaals bedankt team!
Kim

Met spoed een stukadoor nodig?

Het is bij VO afbouw mogelijk om gebruik te maken van de 48 uur spoedservice! Door verschillende redenen kan ineens een stukadoor of schilder met spoed nodig zijn. Neem in dat geval direct telefonisch contact met ons op en wij staan voor u klaar.

Dunpleisteren voor een Duurzame en Stijlvolle Afwerking

Bij VO Afbouw geloven we in het belang van een solide basis voor elk project. Met ons dunpleisterwerk leggen we de basis voor een perfect afgewerkte ruimte. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat elke muur een glad en gelijkmatig oppervlak krijgt, klaar om te worden verfraaid met uw favoriete afwerking.

 

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, ons team staat klaar om uw visie tot leven te brengen met ons nauwkeurige dunpleisterwerk.

Onthul de kunst van dunpleisteren

Ervaar de magie van gladde wanden met het dunpleisterwerk van VO Afbouw. Onze ervaren vakmensen beheersen de kunst van dunpleisteren tot in de perfectie, waardoor elke muur een strak en naadloos oppervlak krijgt. Met onze geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen transformeren we ruwe muren in prachtige canvassen die klaar zijn om te worden omgetoverd tot uw droominterieur.

 

Laat ons uw ruimtes betoveren met onze wandmagie en geniet van een tijdloze esthetiek die jarenlang meegaat.

Een dimensie van elegantie

Stap in een wereld van elegantie met het dunpleisterwerk van VO Afbouw. Onze dunpleisterdiensten bieden een nieuwe dimensie van verfijning aan uw interieur, waarbij elke muur een zachte en luxueuze uitstraling krijgt. Met onze expertise en toewijding aan vakmanschap creëren we een vloeiende en naadloze afwerking die de perfecte achtergrond vormt voor uw persoonlijke stijl.

 

Laat ons uw ruimtes transformeren en ontdek de tijdloze schoonheid van dunpleisteren met VO Afbouw.

De mooiste afwerkingen

Een naadloos perfecte afwerking voor uw interieur

Geef uw huis de prachtige afwerking die het verdient met de hoogwaardige stucwerken van Voafbouw. Onze deskundige vakmensen staan garant voor een vakkundige uitvoering, waarbij elk oppervlak met zorg wordt behandeld voor een naadloze en duurzame finish. Laat ons uw interieur transformeren met onze stucwerken van topkwaliteit, voor een huis dat echt tot zijn recht komt.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw woning kunnen verfraaien!

Liever direct contact?